Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού για την πιο θετική ημέρα του χρόνου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού για την πιο θετική ημέρα του χρόνου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φτάσαμε μόλις μία ανάσα από την ημέρα που μικροί και μεγάλοι περιμένουμε κάθε χρόνο με ανυπομονησία.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου κάνουμε check in στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017. Mε μοναδικό σύνθημα «Είμαστε Θετική Ενέργεια», γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και προετοιμαζόμαστε για να κινηθούμε στους πιο θετικούς ρυθμούς της πόλης.

Η Amita Motion, που κάθε χρόνο ξεπερνάει τις προσδοκίες μας, ετοιμάζει και φέτος για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, μοναδικές συνεργασίες, εντυπωσιακά acts, φαντασμαγορικές μουσικές συμπράξεις και παράλληλα διαδραστικά happenings γεμάτα χρώματα και παλμό που θα ξεσηκώσουν το κοινό. Με δωρεάν είσοδο και γεμάτη ενέργεια υπόσχεται να μας χαρίσει την πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία.

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού για την πιο θετική ημέρα του χρόνου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ | iefimerida.gr 0

Το έναυσμα για να αρχίσει η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion θα δώσει και φέτος ο πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς!

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού για την πιο θετική ημέρα του χρόνου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ | iefimerida.gr 1
Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού για την πιο θετική ημέρα του χρόνου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ | iefimerida.gr 2

Στο positive stage για να ξεσηκώσουν το κοινό με τη μουσική τους και να σκορπίσουν τη θετική τους ενέργεια θα βρεθούν οι: ΜΕΛΙSSES & DJ Young, Playmen & MAD M.A.C., Πάνος Μουζουράκης & Xenia Ghali, Έλενα Παπαρίζου & Mark Angelo, Ελένη Φουρέιρα & DJ Pitsi ενώ με τους ρυθμούς τους θα απογειώσουν τη βραδιά οι: Κings, MIKE, N.O.E., Radioact, Snik, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος & Charis Savva. Επιπλέον, οι Μarcus & Martinus, το συγκρότημα φαινόμενο από την Νορβηγία, που έχει ξεσηκώσει όλη την Ευρώπη, θα εμφανιστεί αποκλειστικά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρωτοποριακές guest εμφανίσεις. Oι super stars NERVO και οι σαρωτικοί DVBBS , θα καταλάβουν τη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για ένα ανεπανάληπτο live performance.

Τα δύο συγκροτήματα που αναδείχτηκαν από τον διαγωνισμό της Amita Motion “Back 2 Bands”, οι The Players & οι The Starboys, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρώτο τους live performance και να ζήσουν την πιο αξέχαστη και θετική εμπειρία!

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού για την πιο θετική ημέρα του χρόνου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ | iefimerida.gr 3

Η Amita Motion σταθερή στις αξίες της και έχοντας πάντα ως στόχο την στήριξη της νέας γενιάς μας θυμίζει γι ακόμα μια φορά ότι τέτοιες ενέργειες που μας γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά θα πρέπει να βρίσκουν την ανταπόκριση όλων μας.

Θα είμαστε εκεί!





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ