Σοκαριστικό βίντεο: Εγκυος ικετεύει την οικογένειά της για καισαρική αλλά της το αρνούνται και αυτοκτονεί - iefimerida.gr

Σοκαριστικό βίντεο: Εγκυος ικετεύει την οικογένειά της για καισαρική αλλά της το αρνούνται και αυτοκτονεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μια έγκυος γυναίκα ικετεύει μέλη της οικογένειά της να της επιτρέψουν να γεννήσει με καισαρική.

Η 26χρονη Ma από την Κίνα, απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου και το υλικό δόθηκε αργότερα στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η νεαρή γυναίκα έπρεπε να υποβληθεί, σε καισαρική τομή, καθώς το κεφάλι του μωρού που κυοφορούσε, ήταν υπερβολικά μεγάλο για φυσιολογικό τοκετό και της προκαλούσε υπερβολικό πόνο.
Η οικογένειά της, που σύμφωνα με την κινεζική νομοθεσία έπρεπε να δώσει άδεια, αρνήθηκε τη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση και λίγες ώρες αργότερα η άτυχη γυναίκα αυτοκτόνησε.

Το βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα η Daily Mail, δείχνει τη γυναίκα ταλαιπωρημένη σε μαιευτική κλινική στην πόλη Yulin στην επαρχία Shaanxi της βόρειας Κίνας, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή της.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκυος Κίνα καισαρική αυτοκτονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ