4 συστατικά που κάνουν ακόμα και την πιο light σαλάτα παχυντική - iefimerida.gr

4 συστατικά που κάνουν ακόμα και την πιο light σαλάτα παχυντική

pexels.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαρούλι, λάχανο, ρόκα, σπανάκι είναι μερικά από τα λαχανικά, που αν και δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθή, κάθε διατροφολόγος θα πρότεινε να προσθέσετε στο πιάτο σας.

Ολα τους περιέχουν πλήθος θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του οργανισμού και την καλή του λειτουργία, συσσωρεύουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες, ανάμεσα στις οποίες η αντικαρκινική και η αντιγηραντική δράση, χαρίζουν ευεξία κι ενέργεια, δημιουργούν το αίσθημα του κορεσμού, ενώ βοηθούν να ξαναβρείτε τη γραμμή σας.

Συχνά ωστόσο, οι περισσότεροι από εσάς συνηθίζετε να εμπλουτίζετε τη σαλάτα σας με κάποια υλικά που την κάνουν ακόμα πιο πλούσια, νόστιμη και λαχταριστή, εντούτοις δεν υπολογίζετε, ότι αυτή η συνήθεια μετατρέπει το γεύμα αυτό σε θερμιδική βόμβα που μόνο περιττά κιλά μπορεί να προσθέσει στη σιλουέτα σας μακροπρόθεσμα.

Για να μην πέσετε ποτέ ξανά σε αυτήν την παγίδα, διαβάστε τις τροφές που πρέπει να αποφύγετε στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαλάτες Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ