Η ΠΟΕΔΗΝ ετοιμάζει για αύριο πορεία προς το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Η ΠΟΕΔΗΝ ετοιμάζει για αύριο πορεία προς το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απεργιακή συγκέντρωση μπροστά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πορεία προς του γραφείο του πρωθυπουργού στο ΥΜΑΘ πραγματοποιούν αύριο (8/9) στις 8.00 πμ η ΠΟΕΔΗΝ και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Υγείας ενόψει των εγκαινίων της 92ης ΔΕΘ.

Η πορεία θα ακολουθήσει τις οδούς Παπαναστασίου, Λεωφόρο Στρατού, Αγγελάκη, Εγνατία, Αντιγονιδών και θα καταλήξει στην Αγίου Δημητρίου.

Αύριο στο Θεαγένειο δεν θα γίνονται χημειοθεραπείες εξωτερικών ασθενών καθώς νοσηλευτές του νοσοκομείου που μετέχουν στην κινητοποίηση, θα απέχουν από τη διαδικασία της διάλυσης και παρασκευής χημειοθεραπειών. Οι χημειοθεραπείες των νοσηλευόμενων ασθενών θα γίνουν από προσωπικό ασφαλείας.

Η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει τις ελλείψεις που υπάρχουν στο χώρο της δημόσια υγείας και αναφέρει ότι διεκδικεί: Αύξηση των δαπανών για την υγεία από 5% στο 7,5% του ΑΕΠ, πραγματικές προσλήψεις επαρκούς αριθμού μόνιμου προσωπικού, δωρεάν υγεία, κατάργηση των μνημονίων και ανάκτηση των απωλειών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΕΔΗΝ Απεργία Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ