Κίνηση ανθρωπιάς: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ φιλοξενούν στο σπίτι τους Ιρακινό πρόσφυγα - iefimerida.gr

Κίνηση ανθρωπιάς: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ φιλοξενούν στο σπίτι τους Ιρακινό πρόσφυγα

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστοί για την ακτιβιστική τους δράση, δείχνουν για άλλη μια φορά, την έμπρακτη υποστήριξή τους στην μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση της εποχής μας.

Εδώ και λίγο καιρό ένας πρόσφυγας από το Ιράκ ζει στο σπίτι του Τζορτζ Κλούνει και της Αμάλ Αλαμουντίν στην Αουγκούστα του Κεντάκι. Πρόκειται για έναν φοιτητή του Πανεπιστημίου του Σικάγο.

«Όπως μας είπε ήταν σε ένα λεωφορείο για τη Μοσούλη και οι ISIS, αφού πυροβόλησαν τους δύο οδηγούς, απείλησαν ότι θα σκοτώσουν όποιον θέλει να πάει στο πανεπιστήμιο», αποκαλύπτει ο 57χρονος ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό The Hollywood Reporter .

Συνεχίζοντας την ιστορία είπε: «Επέζησε και ήρθε στην Αμερική. Πέρασε από τους ελέγχους και όταν πέρασε από μπροστά τους το ζευγάρι τον είδε και του μίλησαν: «Λοιπόν, άκου. Θέλεις να σπουδάσεις; Θέλεις να συνεχίσεις τη ζωή σου;».

Διάβασε τη συνέχεια της ιστορίας, αλλά και τις δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνει για το πως κατάλαβε ότι η Αμάλ είναι η γυναίκα της ζωής του στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ