Ισπανία: Το DNA... μίλησε -Η Πιλάρ Αμπερ Μαρτίνεθ δεν είναι κόρη του Νταλί - iefimerida.gr

Ισπανία: Το DNA... μίλησε -Η Πιλάρ Αμπερ Μαρτίνεθ δεν είναι κόρη του Νταλί

Σαλβαντόρ Νταλί/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι τελικά απόγονος του σουρεαλιστή ζωγράφου Σαλβαντόρ Νταλί, η 62χρονη Ισπανίδα που ήθελε να αναγνωριστεί ως κόρη του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος Νταλί και ενάμιση μήνα μετά την εκταφή της σορού του προκειμένου να ληφθεί δείγμα γενετικού υλικού, οι εξετάσεις έδειξαν ότι η Πιλάρ Άμπερ Μαρτίνεθ «δεν είναι κόρη του Νταλί (...) δεν υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ τους».

Η Άμπελ, που εργάζεται ως χαρτορίχτρα στη Χιρόνα της Καταλονίας, προσπαθούσε επί χρόνια να αποδείξει ότι ο ζωγράφος ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Πρόσφατα, δικαστήριο της Μαδρίτης ενέκρινε το αίτημά της για εκταφή της σορού του.

Ο Νταλί πέθανε το 1989, χωρίς να αφήσει απογόνους και τη διαχείριση της τεράστιας περιουσίας του έχει αναλάβει το Ίδρυμα που φέρει το όνομά του.

Ισπανία: Το DNA... μίλησε -Η Πιλάρ Αμπερ Μαρτίνεθ δεν είναι κόρη του Νταλί | iefimerida.gr 0

Πιλάρ Άμπερ Μαρτίνεθ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαλβαντόρ Νταλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ