Ανατροπή με το Ράδιο Αρβύλα -Τι θα γίνει τελικά με τη δημοφιλή εκπομπή του ΑΝΤ1 - iefimerida.gr

Ανατροπή με το Ράδιο Αρβύλα -Τι θα γίνει τελικά με τη δημοφιλή εκπομπή του ΑΝΤ1

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Λάτσιου, έχει πολύ Ράδιο Αρβύλα, ή για την ακρίβεια πολύ από την παρέα του Ράδιο Αρβύλα...

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr το Ράδιο Αρβύλα όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε, με το ίδιο περιεχόμενο, την ίδια ομάδα και το ίδιο όνομα εκπομπής θα το δούμε στις οθόνες μας κατά τη διάρκεια της νέας τηλεοπτικής σεζόν μόνο δυο φορές, όλες κι όλες.

Ωστόσο, δεν συντρέχει κανένας λόγος απογοήτευσης και ανησυχίας για το φανατικό κοινό της σατιρικής εκπομπής. Και αυτό γιατί η παρέα του Ράδιο Αρβύλα και ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζουν ένα νέο κόνσεπτ εκπομπής, που θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, από το κανάλι του Αμαρουσίου φυσικά.

Η παρέα, όπως προείπαμε θα είναι η ίδια, ενώ το περιεχόμενο και το ύφος της εκπομπής, παρότι πρόκειται για νέο κόνσεπτ, θα θυμίζει πολύ το ύφος και την αισθητική του Ράδιο Αρβύλα. Και φυσικά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει διαφορετικό όνομα.

Οι τελευταίες αποφάσεις και πινελιές για το νέο κόνσεπτ της εκπομπής της παρέας από τη Θεσσαλονίκη θα μπουν το επόμενο διάστημα καθώς το κανάλι του ΑΝΤ1 μπαίνει σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την έναρξη του ολοκαίνουργιου προγράμματός του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ράδιο αρβύλα ΑΝΤ1 Κανάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ