Ρόντμαν: Ελπίζω πως η φιλία μου με τον Κιμ θα αποτρέψει τον πόλεμο Βόρειας Κορέας - ΗΠΑ - iefimerida.gr

Ρόντμαν: Ελπίζω πως η φιλία μου με τον Κιμ θα αποτρέψει τον πόλεμο Βόρειας Κορέας - ΗΠΑ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ιδιαίτερη φιλία του με τον ηγέτη της Β. Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν μίλησε ο Ντένις Ρόντμαν.

Ο θρύλος του ΝΒΑ μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain» εξήγησε μεταξύ άλλων ότι ελπίζει πως η φιλία αυτή θα βελτιώσει τις σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Β. Κορέα ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει πως θα ήθελε να δει Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν να συνομιλούν ειρηνικά.

Όπως είπε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής το μπάσκετ ήταν αυτό που έφερε κοντά τους δύο άνδρες. «Ήταν το γεγονός ότι αγαπά το μπάσκετ και νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί για τα πάντα στον κόσμο – το μπάσκετ και η μουσική», είπε αρχικά ο Ρόντμαν, αποκαλύπτοντας την αγάπη του Κιμ για τους Σικάγο Μπουλς.

Ρόντμαν: Ελπίζω πως η φιλία μου με τον Κιμ θα αποτρέψει τον πόλεμο Βόρειας Κορέας - ΗΠΑ | iefimerida.gr 0

Στη συνέχεια ο εκκεντρικός Αμερικανός αποκάλυψε τι κάνει όταν είναι με τον φίλο του. «Βασικά κάνω παρέα μαζί του όλη την ώρα, γελάμε, τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε πολλά κουλ πράγματα μαζί. Κάνουμε ιππασία, σκι, σπάνια μιλάμε για πολιτική και αυτό είναι το θετικό σε αυτό».

«Αν τον δείτε να κάθεται σε κάποιο τραπέζι, είναι σαν οποιονδήποτε άλλον. Ξέρω πως προσπαθεί να είναι δικτάτορας και τρελός, αλλά δεν έχω δει κανέναν άλλον στη ζωή μου να έχει τόση πολλή δύναμη, είτε καλή είτε κακή», συμπλήρωσε.

Στο τέλος της συνέντευξης του ο Ρόντμαν ξεκαθάρισε πως δεν υπερασπίζεται την πολεμοχαρή συμπεριφορά της Β. Κορέας, αλλά μεταφέρει την αγάπη του για τον αθλητισμό στη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Δεν τον αγαπώ. Απλώς θέλω να προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα έτσι ώστε να τα πηγαίνουν όλοι καλά μεταξύ τους, αυτό είναι όλο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ