Μάικλ Κέιν κατά Γιούνκερ: Ως την ηλικία των 20, νόμιζα ότι το Λουξεμβούργο ήταν ραδιοφωνικός σταθμός - iefimerida.gr

Μάικλ Κέιν κατά Γιούνκερ: Ως την ηλικία των 20, νόμιζα ότι το Λουξεμβούργο ήταν ραδιοφωνικός σταθμός

Μάικλ Κέιν κατά Γιούνκερ: Ως την ηλικία των 20
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στηρίζω το Brexit γιατί δεν θέλω οι Ευρωκράτες να διοικούν τη χώρα μου, λέει ο Βρετανός ηθοποιός Μάικλ Κέιν.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάικλ Κέιν δίνει μία άλλη διάσταση στους υποστηρικτές της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από τις Κάννες όπου βρίσκεται, δήλωσε ότι στηρίζει το Brexit επειδή δεν θέλει η Βρετανία να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των γραφειοκρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάλιστα ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου βρίσκεται για την προώθηση του ντοκιμαντέρ «My Generation», τόνισε ότι η Βρετανία κυβερνάται από έναν τύπο που λέγεται κ. Γιούνκερ, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

«Ως την ηλικία των 20, νόμιζα ότι το Λουξεμβούργο ήταν ραδιοφωνικός σταθμός. Δεν ήξερα καν ότι ήταν χώρα και τώρα εκείνος κάνει κουμάντο στη δική μου χώρα- και από ότι φαίνεται δε μας συμπαθεί».

Ο Κέιν δεινός υποστηρικτής του Brexit, ανήκει στη μειονότητα του καλλιτεχνικού κύκλου, ο οποίος φαίνεται πως στηρίζει την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ.

Ο 84χρονος πλέον ηθοποιός διευκρίνισε δε ότι δε βασίζει την απόφασή του στην μεταναστευτική πολιτική ή την οικονομία, αλλά στο γεγονός ότι ,Θα προτιμούσα να είμαι ένας φτωχός ηγέτης της δικής μου τύχης παρά ένας πλούσιος υπηρέτης κάποιου άλλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικλ Κέιν Zαν Κλοντ Γιούνκερ Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ