Εκπληκτικό: Κάνει σερφ και παίζει βιολί ταυτόχρονα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκπληκτικό: Κάνει σερφ και παίζει βιολί ταυτόχρονα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άλλο επίπεδο έχει πάει αυτός ο μουσικός την εξάσκηση του στο βιολί, καθώς ο ίδιος προτιμά να παίζει το αγαπημένο του μουσικό όργανο την ώρα που κάνει... σέρφινγκ.

Κι όμως ο Νούνο Σάντος δεν αστειεύται, ανεβαίνει πάνω στην σανίδα, βάζει το βιολί στον ώμο του και έχοντας το κοντάρι στο άλλο χέρι αρχίζει να παίζει.

Όπως δήλωσε ο μουσικός στο CNN δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και για τις δύο του «αγάπες» με αποτέλεσμα να τα... συνδυάζει.

Ο μουσικός που ζει και εργάζεται στην Λισαβόνα συνδυάζει βιολί και σερφ εδώ και 10 χρόνια, αλλά επειδή δεν είναι πια «5 χρονών» ώστε να έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο, προτιμά να χαίρεται και τα δύο στον ελεύθερό του χρόνο.

Ο Νούνο έχει παίξει βιολί στα πιο απίθανα μέρη, ενώ έχει βγάλει και βίντεο, ενσωματώνοντας κάμερα στο βιολί την ώρα που παίζει και ιππεύει τα κύματα.

Ο ίδιος ανέφερε στο CNN πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνει σέρφινγκ μπροστά σε πελώρια κύματα και να παίζει βιολί ταυτόχρονα, αλλά αυτό είναι μία ευκαιρία να δοκιμάσει τις αντοχές του.

«Με κάνει να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και να είμαι ταπεινότητας ταυτόχρονα, να προσπαθώ, αλλά και να έχω υπομονή. Μου θυμίζει συνεχώς πως δεν πρέπει να έχω μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα το πόσο αφοσιωμένος είναι κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερφ βιολί μουσικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ