Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης Μακρόν - iefimerida.gr

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης Μακρόν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας θα ισχύσουν το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου λόγω της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής.

Παράλληλα, από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ