Κανέλλη: Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να διαφημίζει... καλλυντικά και τσιγάρα - iefimerida.gr

Κανέλλη: Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να διαφημίζει... καλλυντικά και τσιγάρα

Η Λιάνα Κανέλλη για τις επισκέψεις Τσίπρα σε επιχειρήσεις/Φωτογραφία αρχείου:Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρόσφατες επισκέψεις του πρωθυπουργού στο εργοστάσιο της Παπαστράτος και στην εταιρεία Apivita, σχολίασε καυστικά η Λιάνα Κανέλλη.

«Πρωθυπουργό να διαφημίζει καλλυντικά ή τσιγάρα καλλυντικά ή χίλια δυό, δεν έχω ξαναδεί. Στο τέλος θα ανοίξουμε προσωπικές βεντέτες (...)» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ενώ ερωτηθείσα για τις ομοιότητες μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ανδρέα Παπανδρέου, η Λιάνα Κανέλλη, απάντησε με τον ίδιο δηκτικό τρόπο: «Όση σχέση έχει ο Μαρξ με τον Γκράουτσο Μαρξ, άλλη τόση σχέση έχει και ο Τσίπρας με τον Παπανδρέου».

Τέλος, η Λ.Κανέλλη υποστήριξε ότι «ο Μακρόν που έρχεται στην Πνύκα θα οριστικοποιήσει την πεποίθηση ότι είναι μετεξέλιξη ευρωπαϊκή η καταστροφή κάθε έννοιας εργασίας που έχει γίνει στη Γαλλία χωρίς Μνημόνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ