Ελένη Ράντου: «Ημουν ένα παιδί με χαμηλή αυτοεκτίμηση και το χιούμορ με έκανε πιο αρεστή» - iefimerida.gr

Ελένη Ράντου: «Ημουν ένα παιδί με χαμηλή αυτοεκτίμηση και το χιούμορ με έκανε πιο αρεστή»

BOVARY/ΠΑΝΟΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο θέατρο, για κάποιους λαϊκούς εγώ κάνω βαριά κουλτούρα και για κάποιους κουλτουριάρηδες, κάνω εύκολο θέατρο. Κάτι σαν τη μεσαία τάξη, που βάλλεται από όλες τις μεριές.

Την ανεξαρτησία την πληρώνεις. Δεν είναι εύκολο το ταξίδι. Μια πίκρα την κουβαλάω. Μου λένε «εσύ κάνεις επιτυχία γιατί κάνεις τηλεόραση», σε εποχές που δεν κάνω τηλεόραση, κάτι άλλο θα υπάρχει. Πάντα μια εύκολη αφορμή, μια δικαιολογία. Οχι γιατί κάνεις καλή δουλειά, γιατί δίνεις την ψυχή σου, γιατί δουλεύεις πολύ σκληρά κι είσαι αφοσιωμένος σαν θρησκεία, αλλά γιατί έχεις παντρευτεί τον Παπακωνσταντίνου, και πόσα άλλα, ιδίως τα πρώτα χρόνια με τον Βασίλη.

«Ανήκω σ΄αυτή την αριστερά, την αμήχανη πλέον αριστερά. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα να γίνει κάτι πραγματικά αριστερό μέσα στην ταμπέλα. Ηθελα απλώς να γίνουμε καλύτεροι, σοφότεροοι, αλληλέγγυοι. Αντιθέτως είδα να σφάζεται ο ένας με τον άλλον, ένα εμφυλιακό κλίμα. Ο καθένας πρόβαλε και κάτι άλλο. Τόσες πολλές προβολές δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Ημουν λοιπόν προετοιμασμένη ότι τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο καλά όσο οι ελπίδες... Δεν φανταζόμουν όμως το απροκάλυπτο, να καταπατώνται δημοκρατικές διαδικασίες, τόσο αβίαστα. Περίμενα περισσότερη αντίσταση. Μετά την αντίσταση των πρώτων μηνών, η παράδοση ήταν άνευ όρων.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Ελένης Ράντου, στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Ράντου συνέντευξη bovary
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ