Hyundai i30: Νέες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό Τύπο - iefimerida.gr

Hyundai i30: Νέες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό Τύπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο νέο Hyundai i30 κατέκτησε την πρώτη θέση στις τελευταίες συγκριτικές δοκιμές που πραγματοποίησαν πολλά ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου.

Ο εκπρόσωπος της Hyundai στη μικρη- μεσαία κατηγορία ξεπέρασε τους ανταγωνιστές του σε τομείς όπως η συνδεσιμότητα, η οδηγική άνεση και τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά καθώς και η εσωτερική σχεδίαση και άνεση, για να κατακτήσει την κορυφή στη συνολική βαθμολογία. Ταυτόχρονα η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων της Hyundai αξιολογήθηκε επίσης ιδιαίτερα θετικά.

Hyundai i30: Νέες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό Τύπο | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, σε συγκριτικές δοκιμές που πραγματοποίησαν τα γερμανικά περιοδικά αυτοκινήτου Auto Zeitung (τεύχος 5/2017), Auto Bild (τεύχος 6/2017), Auto Strassenverkehr (τεύχος 11/2017), το ισπανικό Auto Bild (τεύχος 531) καθώς και το Autopista (Έκδοση Απρίλιος 2017), το Hyundai i30 κατέκτησε την πρώτη θέση έναντι των ανταγωνιστών του από τη Γερμανία, τη Γαλλία ή την Ισπανία.

Hyundai i30: Νέες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό Τύπο | iefimerida.gr 1

Το i30 κέρδισε επίσης στα σημεία για την μοντέρνα, υψηλής ποιότητας εσωτερική του σχεδίαση και το εργονομικό cockpit του, καθώς και τα άριστα χαρακτηριστικά value for money που διαθέτει. To Auto Bild κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το i30 είναι ένα «συνολικά ειλικρινές, κομψό και πρακτικό αυτοκίνητο».

Hyundai i30: Νέες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό Τύπο | iefimerida.gr 2

Το αυτοκίνητο εντυπωσίασε τους δοκιμαστές με την οδηγική του ευελιξία, τα ποικίλα συστήματα υποβοήθησής του, το πλήρες πακέτο ενεργητικής ασφάλειας και τα υπερ-σύγχρονα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας. Από την άλλη, η κορεατική εταιρία διατείνεται πως το νέο i30 διαθέτει οδηγική συμπεριφορά που στοχεύει τον γερμανικό ανταγωνισμό της κατηγορίας επί ίσοις όροις.

Hyundai i30: Νέες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό Τύπο | iefimerida.gr 3

Το νέο i30 σχεδιάστηκε από τους αρχιμηχανικούς του ώστε να έχει την ποιότητα κύλισης ενός Golf και την οδηγοκεντρικότητα ενός Focus. Η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, το άκαμπτο αμάξωμα, το βελτιωμένο τιμόνι, οι αποδοτικοί κινητήρες, τα νέα κιβώτια… όλα σχεδιάστηκαν για να δώσουν το top αποτέλεσμα που ήδη βλέπουμε σε συγκριτικές δοκιμές του ευρωπαϊκού τύπου.

Hyundai i30: Νέες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό Τύπο | iefimerida.gr 4

Επιπρόσθετα, συγκρίνοντας με τις στάνταρ εργοστασιακές εγγυήσεις της αγοράς, τα απεριόριστα χιλιόμετρα παρέχονται για διάστημα 1 ή 2 ετών. Μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα συνδυάζονται με περιορισμό χιλιομέτρων, και όχι πάντα πολλών. Η Hyundai, παρέχοντας απεριόριστα χιλιόμετρα επί 5 έτη, συνδυάζει τα ισχυρά σημεία και των δύο (διάρκεια/ χιλιόμετρα), δείχνοντας έτσι τη μεγάλη αυτοπεποίθηση του κατασκευαστή για την ποιότητα του αυτοκινήτου που προσφέρει.

Hyundai i30: Νέες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό Τύπο | iefimerida.gr 5

Το ίδιο ισχύει με την 5ετή εγγύηση βαφής, αλλά και με την παροχή 5 ετών δωρεάν οδικής βοήθειας, και 5 ετών δωρεάν οπτικών ελέγχων καλής λειτουργίας του αυτοκινήτου, στάνταρ σε όλα τα νέα μοντέλα Hyundai.

Hyundai i30: Νέες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό Τύπο | iefimerida.gr 6

Το νέο Hyundai i30 κατασκευάζεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο HMMC (στο Nosovice της Τσεχίας, με 500 ρομπότ, 3.500 άτομα προσωπικό και παραγωγική ικανότητα 1.500 αυτοκινήτων την ημέρα). Ο ποιοτικός έλεγχος γίνεται σε υψηλά στάνταρ αφού κάθε αυτοκίνητο ελέγχεται σε ειδική πίστα δοκιμών μεταξύ γραμμής παραγωγής και χώρου φόρτωσης.

Hyundai i30: Νέες διακρίσεις από τον ευρωπαϊκό Τύπο | iefimerida.gr 7

Το νέο Hyundai i30 διατίθεται από τις 15.790 € στις εκδόσεις βενζίνης και από τις 17.590 € στις εκδόσεις πετρελαίου με πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας από τα βασικά επίπεδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hyundai i30
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ