Κύπρος: Μπουλντόζα ισοπεδώνει προστατευόμενη παραλία με χελώνες για δεξίωση γάμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπρος: Μπουλντόζα ισοπεδώνει προστατευόμενη παραλία με χελώνες για δεξίωση γάμου [βίντεο]

Φωτογραφία: facebook/Efie Ioannou Vinall
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και δείχνουν μπουλντόζες να πραγματοποιούν εργασίες σε προστατευόμενη παραλία στο Λατσί της Πάφου.

Η παραλία της Άνασσας, δίπλα στην οποία βρίσκεται μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, ανήκει σε ζώνη προστασίας Natura και σε αυτή αναπαράγονται πράσινες χελώνες και καρέτα - καρέτα.

Σύμφωνα με το alphanews.live, ο λόγος της «τροποποίησης» είναι για να πραγματοποιηθεί... δεξίωση γάμου.

Ο υπουργός Γεωργίας Κύπρου, Νίκος Κουγιάλης, δήλωσε στο alphanews.live πως «δεν είχε είχε ενημερωθεί ούτε το Τμήμα Αλιείας, ούτε το Τμήμα Περιβάλλοντος. Στείλαμε επιστολές για να ενημερωθούν. Έχει δοθεί από την έπαρχο Πάφου αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να ενημερωθεί πρώτα το Τμήμα Αλιείας και το Τμήμα Περιβάλλοντος».

Σχετικά με το αν έχουν σταματήσει οι εργασίες για τη δεξίωση ο κ. Κουγιάλης είπε πως στάλθηκαν επιθεωρητές στο σημείο για να ερευνήσουν το περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος ΖΩΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ NATURA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ