Kρήτη: Μέσα σε λίγες μόνο ώρες τρία νέα ατυχήματα στην περιοχή των Χανίων - iefimerida.gr

Kρήτη: Μέσα σε λίγες μόνο ώρες τρία νέα ατυχήματα στην περιοχή των Χανίων

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα στο νησί της Κρήτης, όπου δυστυχώς σημειώνονται σε καθημερινή βάση.

Τρία νέα έρχονται να προστεθούν σήμερα. Το πρώτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Εθνάρχου Βενιζέλου και Αγίου Νικολάου στη Σούδα, όταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ζευγάρι τουριστών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενη μοτοσικλέτα. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε η οδηγός του δικύκλου για την οποία κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, ένα δεύτερο ατύχημα καταγράφηκε όταν οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με νταλίκα στη λεωφόρο Σούδας. Ομοίως κρίθηκε απαραίτητα η μεταφορά του μοτοσικλετιστή στο νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τέλος, το τρίτο ατύχημα σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Χανίων-Κισάμου, στο ύψος του Σταλού με μια νεαρή γυναίκα να μεταφέρεται ελαφρώς τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη τροχαία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ