Εθνική ομάδα: «Block και report για όσους δεν σέβονται στα social media» - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: «Block και report για όσους δεν σέβονται στα social media»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εθνική ομάδα υπέρ... Λουκάκου.

Με κείμενο της στον επίσημο λογαριασμό της η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και με αφορμή τα απαράδεκτα σχόλια για τον Βέλγο επιθετικό Ρομέλου Λουκάκου (προκάλεσε στο ματς της Κυριακής και εξαγρίωσε τους φιλάθλους) τοποθετήθηκε σχετικά, λέγοντας πως δεν έχουν θέση δίπλα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όσοι δεν σέβονται τον αντίπαλο.

Το σχετικό post από τον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής που... κατακεραυνώνει συγκεκριμένες συμπεριφορές:

ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM)

Επειδή οι καλοί (social media) λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους... Με αφορμή κάποια σχόλια που γράφτηκαν (και γράφονται κατά καιρούς) κάτω από τα posts του επίσημου λογαριασμού της Εθνικής ομάδας, σας ενημερώνουμε ότι:

Όσοι και όσες έχουν την ανάγκη να υβρίζουν, είτε τους αντίπαλους της «γαλανόλευκης» είτε τα ίδια τα μέλη της, θα αποκλείονται και θα αναφέρονται. Σε αντίθεση με όσους και όσες ασκούν κριτική, χωρίς να χρησιμοποιούν υβριστικές φράσεις ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Στον λογαριασμό της Εθνικής ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι όσες φίλες και όσοι φίλοι δεν ξέρουν τι σημαίνει σεβασμός τους διαγωνιζόμενους, στην προσπάθειά τους και, πάνω απ' όλα, στο ίδιο το παιχνίδι.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
#GoGreece FIFA World Cup European Qualifiers

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομέλου Λουκάκου Ελλάδα Εθνική Ομάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ