Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media για την τρίτη εγκυμοσύνη - iefimerida.gr

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media για την τρίτη εγκυμοσύνη

Φωτογραφία: Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης της Κέιτ Μίντλετον, από το παλάτι του Κένσιγκτον στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί το παλάτι στο Twitter, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δέχεται τα πυρά των χρηστών αυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ περιμένουν πράγματι το τρίτο τους παιδί και από την πρώτη κιόλας στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης από το παλάτι του Κένσιγκτον, το ζευγάρι έχει γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστής του διαδικτύου.

Εχει ήδη γραφτεί, πως η ίδια η Κέιτ είχε κάνει την αποκάλυψη πριν λίγο καιρό μόνη της, δημοσίως και πιο συγκεκριμένα κατά τη βασιλική περιοδεία στην Πολωνία, όταν αστειευόμενη είπε στον πρίγκιπα ότι θα πρέπει να κάνουν περισσότερα παιδιά, ενώ στοιχηματικές εταιρείες έβγαλαν αποδόσεις τόσο για το φύλο του διαδόχου, όσο και για το όνομα που είναι πιθανό να του χαρίσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Γουίλιαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ