Το Seat Leon Cupra R θα έχει 310 ίππους και θα είναι συλλεκτικό - iefimerida.gr

Το Seat Leon Cupra R θα έχει 310 ίππους και θα είναι συλλεκτικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Seat θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη και την έκθεσή της το κορυφαίο Leon Cupra, που θα ονομάζεται Cupra R, θα κινείται από τον 2.0 TSI που θα αποδίδει 310 ίππους όταν συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο και 300 με αυτόματο και θα κατασκευαστεί σε μόλις 799 μονάδες.

Αισθητικά έχει γίνει μια αξιοσημείωτη προσπάθεια ώστε να διαφοροποιηθεί από την υπόλοιπη γκάμα, με προσθήκες carbon στα αεροδυναμικά βοηθήματα εμπρός και πίσω, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και καπάκια στους καθρέπτες με τα σήματα Cupra. Yπάρχουν επίσης πλευρικά skirts, νέοι τροχοί και ένα σπόιλερ ενσωματωμένο στην οροφή.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης νέα εξάτμιση, αναβαθμισμένα φρένα της Brembo και το γνωστό Dynamic Chassis Control με νέο πιο σπορτίφ λογισμικό. Μία ακόμα ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι οι μηχανικοί της Seat έχουν αλλάξει και την γωνία κάμπερ των εμπρός τροχών.

Το Seat Leon Cupra R θα έχει 310 ίππους και θα είναι συλλεκτικό | iefimerida.gr 0
Το Seat Leon Cupra R θα έχει 310 ίππους και θα είναι συλλεκτικό | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ