Ενας αφοσιωμένος μπαμπάς! Ο Ορλάντο Μπλουμ φωτογραφίζει τον γιο του σε λούνα παρκ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ενας αφοσιωμένος μπαμπάς! Ο Ορλάντο Μπλουμ φωτογραφίζει τον γιο του σε λούνα παρκ [εικόνα]

Φωτογραφία: Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία έναν από τους πιο γοητευτικούς και αγαπητούς καλλιτέχνες του Χόλιγουντ. Ενας λόγος παραπάνω όμως που κάθε γυναίκα θα ονειρευόταν να τον έχει στο πλευρό της είναι και η αδυναμία που ο ίδιος τρέφει απέναντι στο γιο του, Φλιν.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από κάθε κοινή τους έξοδο. Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον Ορλάντο Μπλουμ να περνά ατέλειωτες ώρες με το γιο του Φλιν (καρπός του έρωτά του με το διεθνούς φήμης μοντέλο Μιράντα Κερ με την οποία ωστόσο χώρισαν έπειτα από τρία χρόνια γάμου το 2013), τον οποίο απολαμβάνει να βγάζει για βόλτες ή για φαγητό. Οι δυο τους μάλιστα εμφανίζονται συχνά με παρόμοιο outfit, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η ομοιότητα τους και στα χαρακτηριστικά -πέρα από το στιλ- είναι ιδιαίτερα εμφανής.

Η αγάπη του 40χρονου ηθοποιού για το γιο του είναι δεδομένη. Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε μαζί με τον Φλιν στο «Annual Malibu Kiwanis Chili Cook-Off» στην Καλιφόρνια, μια γιορτή όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τοπική μουσική, να φάνε πολλές λιχουδιές και να ανέβουν στις κούνιες.

Μια από τις στιγμές ευτυχίας τους εκεί αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο διάσημος ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ