Η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει υποψήφια στον δήμο Αθηναίων - iefimerida.gr

Η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει υποψήφια στον δήμο Αθηναίων

φωτογραφίες: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βάνα Μπάρμπα δεν έχει κρύψει ποτέ τις φιλοδοξίες της για την πολιτική, ενώ χρόνια δραστηριοποιείται ως δημοτική σύμβουλος στο δήμο Γλυφάδας.

Πλέον αποφάσισε να πάει ένα βήμα πιο πέρα και όπως δήλωσε στην Espresso, θα κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές στο Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Βάνα Μπάρμπα θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες μιας και σε λίγο καιρό θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

Στην ίδια συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα μίλησε και για τη φιλία της με τον Θόδωρο Πάγκαλο, μετά την κοινή τους έξοδο στο κέντρο όπου τραγουδά ο Χρήστος Κυριαζής.

Η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει υποψήφια στον δήμο Αθηναίων  | iefimerida.gr 0

Η Βάνα Μπάρμπα ρωτήθηκε και για το «Μαζί τα φάγαμε» του Θεόδωρου Πάγκαλου
δηλώνοντας πως τον στηρίζει. «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης, αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. “Μαζί τα φάγαμε” από τον πιο πλούσιο μέχρι τον πιο μικρό ήταν μια πραγματικότητα, ένα αλυσιδωτό γεγονός που συνέβη και δεν αμφισβητείται», είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ