Εγκληματική οργάνωση διακινούσε ναρκωτικά σε Πειραιά και Σαλαμίνα -Συνελήφθησαν με 42 κιλά κάνναβης - iefimerida.gr

Εγκληματική οργάνωση διακινούσε ναρκωτικά σε Πειραιά και Σαλαμίνα -Συνελήφθησαν με 42 κιλά κάνναβης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή του Πειραιά και της Σαλαμίνας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Συλλαμβάνοντας τρία άτομα και κατάσχοντας 41 κιλά και 920 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών για τη δραστηριοποίηση εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, ταυτοποίησε τα μέλη της και αποκάλυψε τη δράση της.

Έτσι τις βραδινές ώρες της 31-8-2017, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν στην Σαλαμίνα, 3 μέλη της σπείρας, εκ των οποίων 2 υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 32 και 34 ετών και ένας 58χρονος ημεδαπός.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, ο 32χρονος υπήκοος Αλβανίας και ο 58χρονος ημεδαπός, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης, σαράντα 40 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους -41- κιλών και -920- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν επίσης 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 9 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Εγκληματική οργάνωση διακινούσε ναρκωτικά σε Πειραιά και Σαλαμίνα -Συνελήφθησαν με 42 κιλά κάνναβης | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναρκωτικά Πειραιάς Σαλαμίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ