Αρχισαν ήδη τα στοιχήματα: Πώς θα ονομάσουν το τρίτο τους παιδί Γουίλιαμ και Κέιτ; - iefimerida.gr

Αρχισαν ήδη τα στοιχήματα: Πώς θα ονομάσουν το τρίτο τους παιδί Γουίλιαμ και Κέιτ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη και ήδη έχουν βγει τα πρώτα στοιχήματα για το ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού!

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, που σήμερα (Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου) το πρωί με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησαν πως η δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το τρίτο τους παιδί.

Με... ταχύτατα αντανακλαστικά, οι στοιχηματικές εταιρείες έβγαλαν αποδόσεις όχι μόνο για το φύλο του διαδόχου, αλλά και για το όνομα που θα πάρει.

Προς το παρόν, οι πιθανότητες το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας να είναι αγόρι ή κορίτσι είναι μοιρασμένες -αν και στον William Hill το να γεννηθεί κορίτσι ήδη έχει παιχθεί περισσότερο!

Όσο για το όνομα, φαβορί είναι τα Άλις και Βικτόρια (αν είναι κορίτσι) και τα Άρθουρ και Χένρι (αν είναι αγόρι), με ακριβώς ίδιες πιθανότητες... επιβεβαίωσης (10/1).

Ακολουθούν τα ονόματα Αλεξάνδρα και Μαίρη (12/1), ενώ με 14/1 παίζονται ήδη τα ονόματα Γκρέις (κορίτσι), Φρέντερικ και Άλμπερτ.

Αρχισαν ήδη τα στοιχήματα: Πώς θα ονομάσουν το τρίτο τους παιδί Γουίλιαμ και Κέιτ;  | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρει η Metro, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ αναμένεται να μην... πρωτοτυπήσουν στην επιλογή του ονόματος. Για παράδειγμα, Άλις ήταν το όνομα μιας από τις κόρες της βασίλισσας Βικτόρια αλλά και το όνομα της μητέρας του δούκα του Εδιμβούργου.

Την ίδια ώρα, Άρθουρ είναι το μεσαίο όνομα τόσο του πρίγκιπα Καρόλου όσο και του πρίγκιπα Γουίλιαμ -αφήστε, δε, που ήταν και το όνομα του θρυλικού βασιλιά Αρθούρου της Αγγλίας.

Ως όνομα-αουτσάιντερ εμφανίζεται το Αμέλια (αν το νέο μέλος είναι κορίτσι), καθώς ήταν το όνομα μιας από τις κόρες του βασιλιά Γεωργίου του Γ'. Και όχι μόνο αυτό. Το Αμέλια είναι το πιο δημοφιλές όνομα για κορίτσια στην Αγγλία και στην Ουαλία από το 2011.

Αρχισαν ήδη τα στοιχήματα: Πώς θα ονομάσουν το τρίτο τους παιδί Γουίλιαμ και Κέιτ;  | iefimerida.gr 1

Όσο για το Ελισάβετ, όνομα της βασίλισσας της Αγγλίας, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ως ένα από τα μεσαία ονόματα της Σάρλοτ, της κόρης του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, οπότε οι πιθανότητες επιλογής του είναι λίγες.

Επίσης, ιστορικά βασιλικά ονόματα όπως Τζέιμς και Φίλιππος είναι στη... λίστα -ειδικά το δεύτερο, το οποίο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μπορεί να επιλέξει (αν το παιδί είναι αγόρι) ως ένδειξη σεβασμού προς τον παππού του Φίλιππο, δούκα του Εδιμβούργου και σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Και επειδή στην Αγγλία οι διάδοχοι του θρόνου είναι πάντα στο επίκεντρο της επικαιρότητας, το παιδί που θα γεννηθεί (είτε αγόρι είτε κορίτσι) θα είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής, εκτοπίζοντας τον πρίγκιπα Χάρι (και αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ) στην έκτη θέση.

Μέχρι στιγμής, η σειρά διαδοχής έχει ως εξής:

1. Πρίγκιπας Κάρολος
2. Πρίγκιπας Γουίλιαμ
3. Πρίγκιπας Τζορτζ (γιος του Γουίλιαμ)
4. Πριγκίπισσα Σάρλοτ (κόρη του Γουίλιαμ)
5. Το τρίτο παιδί των Κέιτ Μίντλετον και Γουίλιαμ
6. Πρίγκιπας Χάρι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ