Ο Ζέιν Μαλίκ ξύρισε το κεφάλι του και η μητέρα του αποκαλύπτει το look του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ζέιν Μαλίκ ξύρισε το κεφάλι του και η μητέρα του αποκαλύπτει το look του [εικόνα]

Φωτογραφία: Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 24χρονος ποπ σταρ και πρώην μέλος του πιο επιτυχημένου boy band της δεκαετίας, One Direction, εκπλήσσει τους θαυμαστές του με μια εντυπωσιακή και τολμηρή συνάμα αλλαγή στην εμφάνιση του.

Ο Ζέιν Μαλίκ αποτελεί φαινόμενο στην σύγχρονη μουσική, καθώς είναι ο πρώτος μουσουλμάνος σουπερστάρ του 21ου αιώνα, αλλά κι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο χάρη στη σχέση του με το περιζήτητο μοντέλο της βιομηχανίας της μόδας, Τζίτζι Χαντίντ.

Ο Ζέιν Μαλίκ και η Τζίτζι Χαντίντ αποφάσισαν να γιορτάσουν από κοινού με τις μητέρες τους τη μεγάλη γιορτή των Μουσουλμάνων Ιντ Αλ-Αντχά (Eid al-Adha δηλαδή Γιορτή της Θυσίας),οι οποίες με τη σειρά τους δεν δίστασαν να μοιραστούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μερικές από τις οικογενειακές στιγμές τους.

Δείτε τη φωτογραφία με το νέο look του Ζέιν Μαλίκ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζέιν Μαλίκ Τζίτζι Χαντίντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ