«Γιατί είπα «όχι» στο σύντροφό μου όταν μού έκανε πρόταση γάμου» - iefimerida.gr

«Γιατί είπα «όχι» στο σύντροφό μου όταν μού έκανε πρόταση γάμου»

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 33χρονη Rosie, που διηγήθηκε την ιστορία της στη βρετανική εφημερίδα Telegraph, εξηγεί γιατί μια πρόταση γάμου δεν είναι «όνειρο ζωής» για κάθε γυναίκα.

«Ήταν μια στιγμή που δεν είχα τολμήσει να φανταστώ ποτέ: τον φίλο μου να γονατίζει και να μού ζητάει να τον παντρευτώ. Αν και έχουν περάσει 7 χρόνια από εκείνη την ημέρα, μπορώ ακόμα να αναπαράγω την ιστορία με κάθε λεπτομέρεια. Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε σαν σκέψη στο μυαλό του-δεν το υποψιάστηκα καν ακόμα και αναβάθμισε το δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε (ήμασταν ταξίδι στην Κίνα). Χωρίς να συνειδητοποιώ ότι σκεφτόμουν δυνατά, βλέποντας τον να γονατίζει μουρμούρισα «Ωχ, όχι». Γιατί δεν ήμουν ενθουσιασμένη όπως είχα δει να συμβαίνει στις ταινίες;

Εκείνος, απτόητος, συνέχισε προφέροντας την -ίσως πολυπόθητη για κάθε άλλη γυναίκα- φράση: «Θέλεις να με παντρευτείς;». Οι λέξεις έμειναν να κρέμονται στον αέρα. «Μπορώ να το σκεφτώ;», είπα τελικά.

Διαβάστε τη συνέχεια της εξομολόγησης στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις πρόταση γάμου γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ