Tamarind: Aυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα στην καρδιά του Μεταξουργείου [εικόνες] - iefimerida.gr

Tamarind: Aυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα στην καρδιά του Μεταξουργείου [εικόνες]

Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θέλετε πραγματικά να γνωρίσετε την κουζίνα της μακρινής Ταϊλάνδης, δεν χρειάζεται να πάρετε αεροπλάνα και βαπόρια.

Αρκεί να πεταχτείτε μέχρι το Μεταξουργείο και συγκεκριμένα στην πλατεία Αυδή, όπου βρίσκεται το Tamarind, ένα από τα πιο καλόγουστα εστιατόρια στη κατηγορία του με ασυναγώνιστη κουζίνα. Καταρχάς μπαίνοντας θα σας γοητεύσει η διακόσμησή του. Στον χώρο δεσπόζει το δέντρο των ευχών, ο ταμάρινθος, από τον οποίο πήρε το όνομά του το μαγαζί, με πολύχρωμα χαρτάκια να διακοσμούν τα κλαδιά του.

Σύμφωνα με την παράδοση, αν σκαλίσεις μια τρύπα στον κορμό του, ψιθυρίσεις το μυστικό σου, κρεμάσεις στα κλαδιά του την ευχή σου και ο άνεμος την πάρει τότε η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί.

Στον κορμό του στηρίζεται το «Tree House» (το πατάρι), φιλόξενο και ταξιδιάρικο. Οι αποχρώσεις του πετρόλ κυριαρχούν και οι εξωτικές πινελιές στα έπιπλα και σε μικρές γωνιές δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μέρη παραμυθένια. Το καλοκαίρι πάντως βγάζει και τραπεζάκια έξω, οπότε το αστικό τοπίο της Αθήνας μπερδεύεται με το άρωμα εξωτικών γεύσεων.

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TAMARIND METAΞΟΥΡΓΕΙΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ