ΑΕΚ: «Τελείωσε» ο Μαϊστόροβιτς, κοντά σε επιστροφή Λυμπερόπουλου - iefimerida.gr

ΑΕΚ: «Τελείωσε» ο Μαϊστόροβιτς, κοντά σε επιστροφή Λυμπερόπουλου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μεταγραφές τελείωσαν, αλλά στην ΑΕΚ ετοιμάζονται νέες μεγάλες αλλαγές.

Και πρώτη-πρώτη φαίνεται ότι είναι η αποχώρηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

H ιστοσελίδα SVT Sport, το σάιτ, δηλαδή, του ομώνυμου τηλεοπτικού σταθμού, με τον οποίο συνεργαζόταν ο Σουηδός μέχρι να έρθει στην «Ένωση», αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του πως ο 40χρονος τεχνικός διευθυντής θα αποτελέσει και μάλιστα, άμεσα, παρελθόν από την ομάδα.

Αναφέρει, λοιπόν: «Ο τεχνικός διευθυντής Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αφήνει την ΑΕΚ άμεσα! Σύμφωνα με πληροφορίες του SVT Sport, δεν θα επεκτείνει τη συμφωνία του με το κλαμπ. Ο πρώην διεθνής Σουηδός άσος είχε μία σύντομη, αλλά επιτυχημένη περίοδο πίσω, στον ελληνικό σύλλογο. Η ομάδα βγήκε δεύτερη στο πρωτάθλημα και προκρίθηκε στο Europa League».

Θυμίζουμε, το συμβόλαιο του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τον «δικέφαλο» έχει, ουσιαστικά, ολοκληρωθεί από τις 31 Αυγούστου, μαζί με τη μεταγραφική περίοδο, με δημοσιεύματα από Αγγλία και Ιταλία να κάνουν λόγο τις τελευταίες μέρες για ενδιαφέρον από Γουλβς και Ρόμα, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτός που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να επιστρέψει στην θέση του τεχνικού διευθυντή είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και είχε και έχει στενή συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Λυμπερόπουλος μαϊστοροβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ