Απειλεί να τινάξει στον αέρα τη σύσκεψη των αρχηγών ο Καρατζαφέρης - iefimerida.gr

Απειλεί να τινάξει στον αέρα τη σύσκεψη των αρχηγών ο Καρατζαφέρης

Απειλεί να τινάξει στον αέρα τη σύσκεψη των αρχηγών ο Καρατζαφέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παιχνίδι εντυπώσεων παίζει ως την τελευταία ώρα ο Γιώργος Καρατζαφέρης απειλώντας ότι δεν θα πάει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με το επιχείρημα ότι μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε πάρει στα χέρια του

το επίσημα μεταφρασμένο κείμενο των προτάσεων της Τρόικα από το υπουργείο Εξωτερικών.Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επικοινώνησε νωρίτερα με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον ενημέρωσε ότι δεν επρόκειτο να πάει στην προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου αν δεν είχε εγκαίρως στα χέρια του το μεταφρασμένο κείμενο. Ο πρωθυπουργός του απάντησε πώς ούτε και ο ίδιος είχε παραλάβει την επίσημη μετάφραση και γι αυτό η σύσκεψη μετατέθηκε χρονικά για τις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επίσημο κείμενο έφτασε τελικά λίγο μετά τις 3.30 μμ στα γραφεία του ΛΑΟΣ και έτσι είναι τελικά πιθανόν ο κ. Καρατζαφέρης να προσέλθει στην σύσκεψη χωρίς να αποκλείεται πάντως να αποφασίσει να την τινάξει στο αέρα.

Ήδη συνεργάτες του, του εισηγούνται να αποφύγει να επικυρώσει για άλλη μια φορα σκληρά μέτρα καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις μετά την απόφαση του να συμμετέχει στην κυβέρνηση δείχνουν ότι έχει απώλειες οι οποίες κινούνται και προς την κατεύθυνση της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ