Die Welt: Οι Έλληνες να σφίξουν τα δόντια, και να υπακούσουν - iefimerida.gr

Die Welt: Οι Έλληνες να σφίξουν τα δόντια, και να υπακούσουν

Die Welt: Οι Έλληνες να σφίξουν τα δόντια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το λαϊκό αίσθημα προκαλεί δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt» το οποίο προτρέπει τους Έλληνες να «σφίξουν τα δόντια» και να ακολουθήσουν τις επιταγές της Άνγκελα Μέρκελ και του Νικολά Σαρκοζί.

Στο νέο δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία είναι φίλα προσκείμενη προς το κόμμα της Γερμανίδας καγκελαρίου, αναφέρεται πως η Ελλάδα είναι μπροστά στον γκρεμό, και... λίγο πριν την πτώση.

Όπως χαρακτηριστικά γράφεται, «Πόσο πριν (από τον γκρεμό) δεν είναι σαφές αλλά οι ειδικοί μιλούν πλέον στο...και πέντε. Οι Έλληνες θα πρέπει να κάνουν οικονομίες και κυρίως στην γκρίνια, να σφίξουν το ζωνάρι, να σφίξουν τα δόντια και να κάνουν αυτό που τους λέει η Μέρκελ και ο Σαρκοζί. Και οι δυο όμως έχουν χάσει την υπομονή τους και περιμένουν ανταλλάγματα αλλιώς κάτι θα συμβεί».

Την ίδια ώρα η «Frankfurter Allgemeine Zeitung» αναφέρεται στην περιγραφή της καθημερινότητας στην Αθήνα με τίτλο «Μια πόλη που βυθίζεται» και σημειώνει «Κομμουνιστές, αναρχικοί, φασίστες ή συνδικαλιστές: στην ελληνική πρωτεύουσα πολλά πάνε στραβά, αυτό όμως που πάει καλά είναι οι πορείες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ