Eurobasket 2017: Κρας τεστ για την Ελλάδα απέναντι στην Γαλλία - iefimerida.gr

Eurobasket 2017: Κρας τεστ για την Ελλάδα απέναντι στην Γαλλία

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mετά το εύκολο ματς με την Ισλανδία, η Ελλάδα έχει σήμερα (16:30) να δώσει ένα μεγάλο και κρίσιμο ματς κόντρα στην Γαλλία για το Eurobasket 2017.

Η ελληνική ομάδα μπαίνει σε ένα Σαββατοκύριακο «φωτιά», που περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τους «τρικολόρ» και αμέσως μετά την πολύ ισχυρή Σλοβενία.

Οι δύο νίκες δεν θα χαρίσουν στην Εθνική κανένα μετάλλιο, έτσι και ισάριθμες ήττες ή έστω και μία δεν θα είναι το τέλος του κόσμου... Πιθανότατα για την πρόκριση στους «16» θα αρκεί και μία νίκη επί της Πολωνίας στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης, ενώ σε κάθε περίπτωση ο αντίπαλος στο πρώτο νοκ άουτ της Κωνσταντινούπολης θα είναι κάποια καλή ομάδα από τον δεύτερο όμιλο (Λιθουανία, Γεωργία, Ιταλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ουκρανία).

Το κακό είναι ότι είναί "πληγωμένη" η Γαλλία, η οποία στην πρεμιέρα έπεσε θύμα έκπληξης από την οικοδέσποινα του 1ου ομίλου Φινλανδία του τρομερού Λάουρι Μάρκανεν. Και αυτό είναι που κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Η Εθνική Ανδρών θα παραταχθεί με πλήρη σύνθεση, αφού ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη στο μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ήταν σοβαρός. Δεν είναι σίγουρο ωστόσο αν θα βρει απέναντί της την πλήρη Γαλλία, για την οποία είναι αμφίβολος ο Αντουάν Ντιό (δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα), ενώ είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο - επίσης τραυματίας - Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος στην πρεμιέρα αγωνίστηκε μόλις 4 λεπτά κόντρα στους Φινλανδούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Γαλλία eurobasket 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ