Η λίστα της ΑΕΚ στην UEFA για τα ματς των ομίλων του Europa League - iefimerida.gr

Η λίστα της ΑΕΚ στην UEFA για τα ματς των ομίλων του Europa League

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την λίστα με τους ποδοσφαιριστές της για τα 6 ματς των ομίλων του Europa League (κόντρα σε Μίλαν, Αούστρια Βιέννης και Ριέκα) ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Γιάκομπ Γιόχανσον, το όνομα του οποίου δεν ήταν σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί καθώς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μέσα και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Σέρχιο Αραούχο και Παναγιώτης Κονέ.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής βρίσκεται ο Βασίλης Μπάρκας που είναι τραυματίας, όπως και ο επίσης «λαβωμένος» Βασίλης Λαμπρόπουλος. Εκτός και ο Βινίσιους, με δεύτερο αριστερό μπακ να είναι ο νεαρός Γιαννούτσος.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ανέστης, Γιαννούτσος, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κονέ, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Τρίστασον, Μπάμπης, Βλαχομήτρος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Αντωνίου.

Η λίστα της ΑΕΚ στην UEFA για τα ματς των ομίλων του Europa League | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ λίστα UEFA Γιόχανσον Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ