Μεγάλο ματς απόψε για την Σάκκαρη κόντρα στην Β.Γουίλιαμς - iefimerida.gr

Μεγάλο ματς απόψε για την Σάκκαρη κόντρα στην Β.Γουίλιαμς

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στο US Open η Μαρία Σάκκαρη, που έγινε η πρώτη Ελληνίδα μετά την Λένα Δανιηλίδου, το 2004, η οποία προκρίθηκε στις «32» του τελευταίου Grand Slam τουρνουά της περιόδου.

Η Μαρία Σάκκαρη θα μπει απόψε (22.00) στο θρυλικό Arthur Ashe Stadium για να μονομαχήσει με μια από τις μεγαλύτερες τενίστριες όλων των εποχών, τη Βίνους Γουίλιαμς, για μια θέση στη φάση των «16» του US Open!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε της Αυστραλέζας Αρίνα Ροντιόνοβα (νούμερο 134 στον κόσμο) με 7-5, 6-3 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Νέας Υόρκης.

Μεγάλο ματς απόψε για την Σάκκαρη κόντρα στην Β.Γουίλιαμς | iefimerida.gr 0

Παράλληλα δημιούργησε και ατομικό ρεκόρ, αφού είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα της που φτάνει τόσο μακριά σε major διοργάνωση.

Αντίπαλος της Σάκκαρη στον επόμενο γύρο θα είναι η Αμερικανίδα Βίνους Γουίλιαμς, η οποία απέκλεισε αρκετά δύσκολα την Οσεάν Ντοντέν με 7-5, 6-4.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρια σακκαρη τένις βινους γουιλιαμς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ