Λεπτή μέση και δυνατοί ραχιαίοι με τρεις εύκολες ασκήσεις - iefimerida.gr

Λεπτή μέση και δυνατοί ραχιαίοι με τρεις εύκολες ασκήσεις

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρίχνοντας μια ματιά στο καθημερινό ασκησιολόγιο που έχει διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας από το γυμναστή σας, θα παρατηρήσετε ότι αν και το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από έναν συνδυασμό διαφορετικών ασκήσεων, υπάρχουν και κάποιες που είναι κοινές.

Οι ασκήσεις αυτές αφορούν μερικά από τα πιο σημαντικά και πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι ραχιαίοι μύες, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη στήριξη του σωματικού σας βάρους, για τη σωστή στάση σας, τις κινήσεις όλου του σώματός σας, καθώς και τη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης.

Η ελλιπής ενδυνάμωσή τους σε συνδυασμό με κάποια περιττά κιλά, είναι πιθανό να προκαλέσουν μικροενοχλήσεις και πόνους στην περιοχή της μέσης που θα επιβαρύνουν την καθημερινότητα σας.

Βάλτε τους στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας, κάντε όλη την πλάτη σας ακόμα πιο δυνατή και ελκυστική ακολουθώντας τρεις ασκήσεις.

Δείτε τις ασκήσεις στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμναστική ασκήσεις γυμναστικής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ