Ρετρό αισθητική και μίνιμαλ γραμμές στη νέα συλλογή της Aλέξα Τσανγκ - iefimerida.gr

Ρετρό αισθητική και μίνιμαλ γραμμές στη νέα συλλογή της Aλέξα Τσανγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι θα έκανα collection με το όνομά μου. Είναι για μένα μια «ώριμη» στιγμή, έχω την πλήρη ευθύνη. Η ανταμοιβή είναι μεγαλύτερη. Είμαι υπερήφανη».

Τα λόγια της Alexa Chung για την προσωπική της συλλογή που έκανε την εμφάνισή της πριν από λίγους μήνες δείχνουν ότι η σχεδιάστρια είναι στη πιο δημιουργική της στιγμή.

Mε επιρροές από την δεκαετία του 70’, έντονα patterns, girly στοιχεία και χαλαρές γραμμές, η Alexa Chung μας μύησε σε ένα στιλιστικό κόσμο, ολότελα δικό της, απόλυτα αυτόνομο.

Η Αlexa Chung επέστρεψε με νέα συλλογή και αυτό από μόνο του είναι μια καλή είδηση για τη νέα σεζόν στη βιομηχανία της μόδας.

Μια συλλογή που μας δίνει τροφή για στιλιστικούς πειραματισμούς.

Τo concept και η αισθητική που διατρέχουν τη συλλογή της για τη νέα σεζόν χαρακτηρίζονται από την Alexa Chung ως «στιγμή της καταστροφής, η στιγμή που κάτι άσχημο συμβαίνει, σε slow motion, η στιγμή που πρέπει να εντείνεις τις αισθήσεις σου».

H νέα συλλογή της Aλέξα Τσανγκ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑ ΤΣΑΝΓΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ