Στα χέρια της αστυνομίας οι κλέφτες... κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας - iefimerida.gr

Στα χέρια της αστυνομίας οι κλέφτες... κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας

Έκλεβαν κρατικές πινακίδες για να βάζουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωποι με την κατηγορία ότι έκλεβαν πινακίδες κυκλοφορίας κρατικών οχημάτων για να γεμίζουν δωρεάν, με καύσιμα, τα δικά τους, κατηγορούνται δύο άνδρες στην Αιτωλοακαρνανία.

Η αλήθεια είναι ότι η συνεχής αύξηση της τιμής της βενζίνης, άλλους τους έχει υποχρεώσει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή τους τα αυτοκίνητά τους, άλλους να τα πουλήσουν και άλλους τους έχει κάνει πιο... εφευρετικούς, όπως τον 27χρονο και το 40χρονο άνδρα στην Αιτωλοακαρνανία, που είχαν κλέψει από δύο κρατικά οχήματα τις πινακίδες και είχαν τοποθετήσει τη μία από αυτές σε δικό τους αυτοκίνητο, έτσι ώστε να προμηθεύονται βενζίνη χωρίς να πληρώνουν.

Οι δύο άνδρες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, όταν κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου της Τροχαίας στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, εντοπίστηκαν οι δύο κρατικές πινακίδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε από την Ασφάλεια, προέκυψε ότι ο 27χρονος μαζί με τον 40χρονο, ο οποίος αναζητείται, είχαν αφαιρέσει τις κρατικές πινακίδες από οχήματα, στη Λεπενού και το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας. Μία από τις πινακίδες τις είχαν τοποθετήσει σε δικό τους αυτοκίνητο, έτσι ώστε να πηγαίνουν σε πρατήρια υγρών καυσίμων και να προμηθεύονται βενζίνη, χωρίς να πληρώνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ