Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου για τον χωρισμό της από τον Μπουρδούμη, ένα μήνα πριν τον γάμο - iefimerida.gr

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου για τον χωρισμό της από τον Μπουρδούμη, ένα μήνα πριν τον γάμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο της μήνυμα μετά τον χωρισμό της έστειλε, μέσω Ιnstagram, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Έναν μήνα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η δημοσιογράφος τα... τίναξε όλα στον αέρα.

Ηταν διακοπές στην Πάτμο, λίγο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, όταν ένα βράδυ επιστρέφοντας από τη διασκέδασή τους, κατά πληροφορίες, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου βρήκε τη συνομιλία του ηθοποιού με μια πρώην του στο κινητό του. Ακολούθησε ένας μεγάλος καβγάς και ο χωρισμός. Φίλοι του ζευγαριού έλεγαν ότι αυτό που έγινε δεν επέτρεπε στην δημοσιογράφο να ξανασκεφθεί το ενδεχόμενο να προχωρήσει στο επόμενο βήμα με τον ηθοποιό. Κάπως έτσι ο γάμος του ζευγαριού, που θα γινόταν στις 23 Σεπτεμβρίου, ακυρώθηκε.

Ο ηθοποιός έφυγε από την Πάτμο και εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στην περιοδεία του με τη μουσική παράσταση που συμμετέχει. Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου συνέχισε για λίγο ακόμη τις διακοπές της και επέστρεψε στην εργασία της.

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου για τον χωρισμό της από τον Μπουρδούμη, ένα μήνα πριν τον γάμο  | iefimerida.gr 0

Η πρώτη της εμφάνιση, τουλάχιστον δηλωμένη στα social media, έγινε πριν από λίγες ημέρες, με την δημοσιογράφο να ποστάρει ένα βίντεο από τη συνάντησή της με τις δυο φίλες της.

Τώρα, επέλεξε πάλι το Instagram για να απευθυνθεί στους ακολούθους της, λέγοντάς τους το δικό της ευχαριστώ: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Με γεμίσατε αγάπη! Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε, με πολλά μα πολλά πραγματικά χαμόγελα! #loveuall #namedaywishes #kalisezonloipon #alphatv #savvatokiriakometomanesi #alphanews #alexandrachatzigeorgiou», έγραψε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Chatzigeorgiou (@alexandrachatzigeorgiou) στις Αύγ 31, 2017, 9:42πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ