Ο Βουτσάς εξηγεί γιατί η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια ενώ η κόρη του όχι - iefimerida.gr

Ο Βουτσάς εξηγεί γιατί η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια ενώ η κόρη του όχι

Κώστας Βουτσάς /Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του άποψη-σχόλιο για τις καλλιτεχνικές πορείες της Σμαράγδας Καρύδη και της κόρης του παρέθεσε ο Κώστας Βουτσάς.

Ο ηθοποιός, που ύστερα από τρεις κόρες, απέκτησε στα 84 του ένα ακόμη παιδάκι, τον μικρό Φοίβο, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» απάντησε στην ερώτηση για το αν θέλει ο γιος του, μεγαλώνοντας, να κάνει το ίδιο επάγγελμα με εκείνον. Και απαντώντας έδωσε την... κατά Βουτσά εξήγηση στο γιατί η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια αλλά η κόρη του όχι.

«Ηθοποιός εδώ πέρα όχι (σ.σ.: να μη γίνει ο μικρός Φοίβος ηθοποιός στην Ελλάδα). Αν μετρήσεις τα δάχτυλα του ενός χεριού, θα δεις ότι ούτε τόσοι δεν είναι αυτοί που ξεπέρασαν τους γονείς τους εδώ, αλλά και διεθνώς. Ούτε τραγουδιστές, ούτε ηθοποιοί. Πες μου έναν ηθοποιό που ξεπέρασε τον πατέρα ή τη μάνα του εδώ στη Ελλάδα… Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής. Καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το "βάρος" του πατέρα της. Η Θοδώρα μου στην Αθήνα έπαιξε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, δυσκολευόταν. Πήγε στην Ολλανδία μαζί με τον άντρα της κι έκανε Αριστοφάνη, Αισχύλο, γιατί δεν ξέρουν τον Βουτσά εκεί. Έκανε και αμερικανικές ταινίες, αλλά εκεί ο Βουτσάς δεν υπάρχει. Το "βάρος" του ονόματος είναι μεγάλο, ασήκωτο. Αν ο Φοίβος αποφασίσει να γίνει ηθοποιός, να πάει στο εξωτερικό, δεν θα τον αφήσω εδώ, γιατί δεν θα κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει», είπε ο Κώστας Βουτσάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Βουτσάς Σμαράγδα Καρύδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ