Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του Μήτρογλου με το Βέλγιο - Επιστρέφει ο Σωκράτης - iefimerida.gr

Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του Μήτρογλου με το Βέλγιο - Επιστρέφει ο Σωκράτης

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το δώρο που της έκανε η Κύπρος, έμεινε στο 0-0 με την Εσθονία και απέτυχε να απομακρυνθεί στο +4 από τη Βοσνία.

Πλέον το όνειρο για κατάκτηση της 1ης θέσης χάθηκε και η Ελλάδα κυνηγά τη 2η θέση που μέσω των μπαράζ θα δώσει το εισιτήριο για το Μουντιάλ του 2018.

Ο Μίκαελ Σκίμπε, είχε να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, στις οποίες στάθηκε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, μιλώντας για τις προσωπικότητες, οι οποίες έλειψαν και επηρέασαν το παιχνίδι.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιστρέφει στην βασική 11άδα και θα είναι ο παρτενέρ του Μανωλά στην άμυνα ενώ το μεγάλο ερώτημα παραμένει η συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου.

Ο σκόρερ της ομάδας, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και σήμερα θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο προκειμένο να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστέι στο παιχνίδι με το Βέλγιο.

Η Ελλάδα χρειάζεται πάση θυσία τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, ώστε να διατηρηθεί τουλάχιστον στην ίδια θέση με τους Βόσνιους.

Σε περίπτωση νίκης βέβαια, θα έχει εξασφαλίσει τη 2η θέση κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ