Σε τρίωρη στάση εργασίας κατεβαίνουν οι έκτακτοι αρχαιολόγοι - iefimerida.gr

Σε τρίωρη στάση εργασίας κατεβαίνουν οι έκτακτοι αρχαιολόγοι

Τρίωση στάση εργασίας των έκτακτων αρχαιολόγων /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας, σήμερα, Παρασκευή, από τις 12:00 έως τις 16:00, κηρύσσει το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του υπουργείου Πολιτισμού.

Επίσης στις 12:30, καλεί σε συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία του ΤΑΠ (Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων) επί της Πανεπιστημίου 57, ενώ θα ακολουθήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο επί της Μπουμπουλίνας 20.

Όπως ενημερώνουν οι έκτακτοι αρχαιολόγοι, μεταξύ των διεκδικήσεών τους είναι η «άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων των συναδέλφων που προσελήφθησαν τον Ιούνη με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας στο ΤΑΠ», «άμεση καταβολή των εξαιρέσιμων (που καταβάλλονται από το ΤΑΠ) στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο η καταβολή της μισθοδοσίας των συναδέλφων εκεί όπως και σε όλες τις υπηρεσίες και έργα του ΥΠΠΟΑ», καθώς και η «άμεση ανανέωση των συμβάσεων των συναδέλφων στο έργο ΕΣΠΑ της Νέας Μονής που υλοποιεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ