Πετρούπολη: «Μαμά μη γυρίσεις, ο μπαμπάς δεν αλλάζει» -Το γράμμα της 18χρονης που παλεύει για τη ζωή της - iefimerida.gr

Πετρούπολη: «Μαμά μη γυρίσεις, ο μπαμπάς δεν αλλάζει» -Το γράμμα της 18χρονης που παλεύει για τη ζωή της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγωνία για τη ζωή της 18χρονης, μετά τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη από τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της Πετρούπολης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν σημάδια από δάχτυλα γύρω από τον λαιμό της κοπέλας, κάτι που «φωτογραφίζει» και επιβεβαιώνει τις αρχικές υποψίες των Αρχών ότι ο πατέρας επιχείρησε να την στραγγαλίσει ενώ έβαλε και σε 4 σημεία του σπιτιού φωτιά για να την κάψει.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα διάβασε το γράμμα που άφησε η 18χρονη στην μητέρα της (έκανε διακοπές στην Κέρκυρα με τον 13χρονο γιο της) και της έγραφε «Μαμά μην γυρίσεις, ο μπαμπάς δεν αλλάζει». Ο πατέρας της εξοργίστηκε και της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να την πνίξει και μετά να την κάψει.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα είναι χτυπημένη και έχει και αμυχές από μαχαίρι, καθώς και σοβαρά εγκαύματα. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο, ενώ ο πατέρας της με εγκαύματα βρίσκεται στο ΚΑΤ και η αστυνομία περιμένει το «ΟΚ» των γιατρών για να του πάρουν κατάθεση.

Ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει και πολλές καταδικαστικές αποφάσεις.

Η φωτιά ξέσπασε χθες το πρωί, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη Αττικής. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις τους δύο άτομα, πατέρα και κόρη, 55 και 18 ετών αντίστοιχα.

​Στην Παμμακάριστο διαπιστώθηκε ότι οι δύο τραυματίες έχουν κυρίως εισπνευστικά εγκαύματα, καθώς και ελαφρά δερματικά εγκαύματα. Έχουν διασωληνωθεί και πρόκειται άμεσα να μεταφερθούν σε Μονάδα Εγκαυμάτων. Η 18χρονη εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο 50χρονος πατέρας σε αντίστοιχη μονάδα του ΚΑΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ