Βρετανία: Δωρητής σπέρματος αποκαλύπτει: «Εχω 59 παιδιά, χωρίς να το ξέρει η γυναίκα μου» - iefimerida.gr

Βρετανία: Δωρητής σπέρματος αποκαλύπτει: «Εχω 59 παιδιά, χωρίς να το ξέρει η γυναίκα μου»

Φωτογραφία: Pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Βρετανός αποφάσισε να γίνει δότης σπέρματος και χωρίς να το γνωρίζει η σύζυγός του, έκανε 59 παιδιά.

«Είναι ένα μυστικό που θα πάρω στον τάφο μου», αποκαλύπτει ο ανώνυμος δωρητής σε νέο ντοκιμαντέρ του BBC, το οποίο εξετάζει τον κόσμο των online δωρεών σπέρματος. Ο άνδρας είναι μόνο ένας από τους δωρητές που εμφανίζονται στο Desperately Seeking Semen.

Στη Βρετανία η ζήτηση δωρεάς σπέρματος υπερβαίνει κατά πολύ την προσφορά.

Αν και υπάρχουν επαγγελματικές τράπεζες σπερματοζωαριών που προσφέρουν δοκιμασμένα δείγματα, το υψηλό κόστος έχει κάνει πολλούς να ζητήσουν φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις.

Δωρητές που βρίσκονται online έρχονται σε επαφή με τους ενδιαφερόμενος και χρεώνουν τις «υπηρεσίες» τους μόλις 54 ευρώ.

Υπάρχουν δύο τρόποι να γίνει η δωρεά με τον τρόπο που γίνεται στις τράπεζες σπέρματος ή με τον δωρητή να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με την ενδιαφερόμενη.

Αν και ο πρώτος τρόπος είναι δημοφιλέστερος μεταξύ των ζευγαριών, το ντοκιμαντέρ, όπως αναφέρει ο Independent, αποκαλύπτει πως αρκετές φορές προτιμάται η σεξουαλική επαφή.

«Πρέπει να έχεις σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη», εξηγεί ο Τζέισον, ο οποίος ήταν δωρητής σπέρματος για έναν χρόνο.

Ο δωρητής θυμάται συνάντηση με μία γυναίκα, που δεν είχε δει ούτε φωτογραφία. Οπως λέει αισθάνθηκε πολύ τυχερός που άνοιξε την πόρτα και είδε μια πανέμορφη γυναίκα. Αφού της έκανε μασάζ, έκαναν σεξ και η «δουλειά» έγινε, όπως λέει.

Το ντοκιμαντέρ του BBC αναφέρει πως επειδή οι δωρητές είναι απολύτως ανεξάρτητοι και δεν ελέγχονται από κάποιον, δεν υπάρχει εγγύηση για το τι θα ακολουθήσει ακόμα και μετά την πληρωμή.

«Οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφερθούν όπως θέλουν επειδή δεν υπάρχουν συνέπειες», λέει ο Τζορτζ που είναι δωρητής πέντε χρόνια, υποστηρίζοντας πως επειδή οι επαφές γίνονται κυρίως μέσα από γκρουπ στα social media, «μπορείς να ξεκόψεις κάποιον, μπλοκάροντάς τους και αυτό είναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δωρητές σπέρματος Βρετανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ