Lagom: Το σουηδικό trend που θα κυριαρχήσει στη διακόσμηση τη νέα σεζόν - iefimerida.gr

Lagom: Το σουηδικό trend που θα κυριαρχήσει στη διακόσμηση τη νέα σεζόν

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν το φθινόπωρο με τον χαρακτηριστικό μουντό καιρό, τα γκρι σύννεφα και τη συχνή βροχή σας προκαλεί μελαγχολία, υποδεχθείτε το με φρέσκες ιδέες, που θα αλλάξουν την εικόνα και την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας και παράλληλα θα ανανεώσουν τη διάθεση σας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση της νέας σεζόν έχει μια τάση που προέρχεται από τη σουηδική αντίληψη για τον τρόπο ζωής και στοχεύει στην ισορροπία, την αρμονία και την ευτυχία όχι μόνο του ίδιου του ατόμου αλλά και του περιβάλλοντος στο οποίο ζει και περνάει το χρόνο του.

Το κόνσεπτ που προτείνουν οι Σουηδοί θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει, ότι βασίζεται στο «Παν μέτρον άριστον» των Αρχαίων Ελλήνων.

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη διακόσμηση του χώρου σας εφαρμόζοντας τις προτάσεις της σουηδικής φιλοσοφίας «Lagom», στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ