Η Melisandre του Game of Thrones αναπολεί ήδη τις μέρες των γυρισμάτων - Πριν το φινάλε της σειράς - iefimerida.gr

Η Melisandre του Game of Thrones αναπολεί ήδη τις μέρες των γυρισμάτων - Πριν το φινάλε της σειράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάρις Φαν Χάουτεν, γνωστή και ως Melisandre του Game of Thrones, το οποίο απολαμβάνεται από τα κανάλια Nova Cinema, μοιράζεται τις σκέψεις της ενόψει του 7ου επεισοδίου του 7ου κύκλου της πολυαγαπημένης σειράς.

Η σειρά η οποία αναμένεται την επόμενη σεζόν να φτάσει στο φινάλε της, αποτελεί ήδη μια εξαιρετική ανάμνηση για την Φαν Χάουτεν, η οποία ερμηνεύει στο GoT την Melisandre.

Ήδη μάλιστα έχει αρχίσει να αναπολεί τις μέρες των γυρισμάτων, πλησιάζοντας προς το τέλος της σειράς.

«Μερικές φορές λυπάμαι που πλησιάζει το τέλος και σκέφτομαι πως δεν θα βλέπω αρκετούς ανθρώπους πια. Θα πρέπει να ψάξω και μια νέα δουλειά, το οποίο σίγουρα είναι ενδιαφέρον αλλά θα είναι και δύσκολο ταυτόχρονα αφού ρόλοι σαν αυτόν που είχα δεν έρχονται συχάν. Υπάρχαν στιγμές που πολλά προσωπικά ζητήματα προστέθηκαν σε γεγονότα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά ακόμη και στις δύσκολες μέρες διασκέδασα», ανέφερε η Κάρις Φαν Χάουτεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones καρις φαν χαουτεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ