Μανώλης: «Αντώνη, πες «όχι» στα μέτρα που μας βυθίζουν στην ύφεση» - iefimerida.gr

Μανώλης: «Αντώνη, πες «όχι» στα μέτρα που μας βυθίζουν στην ύφεση»

Μανώλης: «Αντώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, και ιδιαίτερα η λαϊκοδεξιά πτέρυγα, με τη διαφαινόμενη πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να συμφωνήσει στα σκληρά μέτρα που απαιτεί η Τρόικα, με τον Γιάννη Μανώλη να σέρνει το χορό καλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ να πει «όχι» και να ζητήσει άλλα μέτρα.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, o γραμματέας συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι οι ψηφοφόροι και οι βουλευτές του κόμματος δεν μπορούν να ξεχάσουν όλα αυτά για τα οποία πάλεψαν μέχρι τώρα τονίζοντας ότι «αυτά τα μέτρα, αν ψηφιστούν, θα βυθίσουν τη χώρα σε μεγαλύτερη ύφεση». Ο Γιάννης Μανώλης ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά, «να πούμε «όχι» στα μέτρα που βυθίζουν στην ύφεση και να πούμε «ναι» σε άλλα μέτρα»

Στο δίλημμα «ή αυτά τα μέτρα ή χρεοκοπία και δραχμή» ο Γιάννης Μανώλης απάντησε ότι αυτά είναι τρομοκρατικά διλήμματα και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην τρομοκρατούν τον κόσμο. «Μην τρομοκρατείτε τον κόσμο. Διαφορετικά δεν θα φτωχύνουμε; Καλύτερα φτωχοί με αξιοπρέπεια, παρά εξευτελισμένοι. Ας μας αφήσουν να διαλέξουμε τον τρόπο που θα πεθάνουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο γραμματέας του συνδικαλιστικού της ΝΔ, που θεωρείται ότι εκφράζει και ένα μεγάλο κομμάτι της λαϊκης Δεξιάς, είπε ακόμα ότι «ούτως ή άλλως τα χρήματα που δίνουν οι δανειστές είναι για να ξεπληρωθεί το χρέος κι όχι για να ζήσουν οι Έλληνες» και πρότεινε η κυβέρνηση να αλλάξει ρότα λαμβάνοντας μέτρα που θα οδηγούν στην ανάπτυξη της οικονομίας και ύστερα στην αποπληρωμή του χρέους.

Την ίδια ώρα, για σήμερα έχει προγραμματιστεί συνεστίαση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που ανήκουν ρεύμα της Λαϊκής Δεξιάς. Η εκδήλωση θα γίνει το μεσημέρι στο Περιστέρι και αναμένεται να ανεβούν οι τόνοι καθώς τα στελέχη αυτά διαφωνούν με το Νέο Μνημόνιο και ζητούν επανεξέταση της στάσης του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ