Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου - iefimerida.gr

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι υπολειπόμενες εργασίες συντήρησης που βρίσκονται σε εξέλιξη από τη Δευτέρα και στα δύο ρεύματα της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η κάθοδος θα είναι κλειστή σήμερα ενώ επίσης, θα παραμείνει αποκλεισμένη η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης κατά το συγκεκριμένο διάστημα.

Αντίθετα, στο δεξιό τμήμα της ανόδου η κυκλοφορία των οχημάτων θα είναι αδιάκοπη.

Αναφορικά με τα οχήματα και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, αυτά θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου – Αεροδρομίου – Παναγίας Σουμελάς – Θερμαϊκού – Φυλλίρας – Λεωφ. Άλσους (μόνο για τα λεωφορεία) ενώ θα επιστρέφουν στην οδό Θεσσαλονίκης από τη Λεωφόρο Άλσους στρίβοντας δεξιά στο φανάρι που βρίσκεται εκεί.

Εχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ