Game of Thrones: Τελικά τι συνέβη στον «Τόρμουντ» και τον «Μπέρικ» -Φαν μοιράζεται την θεωρία του [εικόνες] - iefimerida.gr

Game of Thrones: Τελικά τι συνέβη στον «Τόρμουντ» και τον «Μπέρικ» -Φαν μοιράζεται την θεωρία του [εικόνες]

Φωτογραφία: HBO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι δεν έχουν δει το έβδομο επεισόδιο του Game of Thrones καλούνται να απομακρυνθούν από τις οθόνες τους, ακολουθούν spoilers.

Το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones τελειώνει με τον Night King επάνω στον δράκο να ρίχνει το Τείχος.

via GIPHY

Εκεί, βρίσκονται ο Τόρμουντ και ο Μπέρικ Ντοντάριον, κάνοντας πολλούς φανς να αναρωτιούνται αν πέθαναν ή όχι. Γιατί οι φανς της σειράς αγαπάνε τον επικεφαλής των Αγριων και τον θέλουν ζωντανό.

IS THE HOMIE TORMUND GOOD OR NOT?!! #GameOfThrones pic.twitter.com/Wuy9xin7A0

#GameOfThrones
Me after watching the wall fall pic.twitter.com/DkqitkMsRJ

IS TORMUND SAFE THOUGH? #gameofthrones pic.twitter.com/0FOSsHaqNi

Πριν, όμως, «θρηνήσουν» και αυτόν και τον Μπέρικ, ένας φαν έχει μια θεωρία, που έχει γίνει viral.

Ο playazle από το Reddit εξηγεί: «Ο Μπέρικ και ο Τόρμουντ επέζησαν. Στην τελευταία σκηνή μπορούμε να δούμε τον Τόρμουντ μαζί με κάποιους από τη νυχτερινή φρουρά να βρίσκονται στην κορυφή του τείχους. Και οι δύο ζουν, τώρα πρέπει να γυρίσουν στο Καστλ Μπλακ».

Game of Thrones: Τελικά τι συνέβη στον «Τόρμουντ» και τον «Μπέρικ» -Φαν μοιράζεται την θεωρία του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτή η θεωρία, όπως αναφέρει το Harper’s Bazaar, αυτή η θεωρία βγάζει νόημα μιας και οι δύο αποτελούν δημοφιλείς χαρακτήρες που δεν θα μπορούσαν να έχουν έναν τέτοιο θάνατο. Και οι δύο φέρεται πως θα συναντήσουν το τέλος τους στην οθόνη, όπου οι θεατές θα είναι μάρτυρες, να το δουν, να το πιστέψουν και να «κλάψουν» γι’ αυτούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones Τόρμουντ θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ