Μετράνε τις ώρες στην ΑΕΚ για την άφιξη του Αραούχο - Το μήνυμα του πατέρα του - iefimerida.gr

Μετράνε τις ώρες στην ΑΕΚ για την άφιξη του Αραούχο - Το μήνυμα του πατέρα του

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ώρα σε ώρα είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ αφού τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει την μεταγραφή του Αργεντινού στην Ένωση.

Αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport», τόνισε ότι ο γιος του θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μόνο στην ΑΕΚ.

«Προτεραιότητα του Σέρχιο είναι η ΑΕΚ. Δεν παίζει ρόλο η απόκτηση άλλου επιθετικού από την Λας Πάλμας για να φύγει. Θέλει να φύγει έτσι και αλλιώς και να ξαναγυρίσει στην ΑΕΚ. Μόνο την ΑΕΚ έχει στο μυαλό του εδώ και καιρό. Είμαστε σε επαφή με την ΑΕΚ και διαπραγματευόμαστε για να έρθει δανεικός για ένα χρόνο», τόνισε ο Μιγκέλ Ροντρίγκες και πρόσθεσε «Τον αγαπάνε στην ΑΕΚ και τους αγαπά πολύ. Εκεί… αναγεννήθηκε»!

Ολα βέβαια έχουν να κάνουν με τις κινήσεις της Λας Πάλμας για απόκτηση επιθετικού. Ο Λοϊκ Ρεμί, ο Μπόγια Κρκιτς αλλά και ο Ντιέγκο Κόστα, το όνομα του οποίου προστέθηκε τελευταίο στη λίστα, ορίζουν την ώρα άφιξης του Αραούχο στην Ελλάδα.

Οσο πιο γρήγορα η ισπανική ομάδα αποκτήσει επιθετικό, τότε τόσο πιο γρήγορα θα έρθει και ο Αραούχο στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερχιο αραουχο αεκ Λας Πάλμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ