Tυφώνας Χάρβεϊ: Παιδί παλεύει να μην παρασυρθεί από την πλημμύρα στο Χιούστον [βίντεο] - iefimerida.gr

Tυφώνας Χάρβεϊ: Παιδί παλεύει να μην παρασυρθεί από την πλημμύρα στο Χιούστον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή είναι η δραματική στιγμή που ένα παιδί σώζεται τελευταία στιγμή από το να παρασυρθεί από την φονική πλημμύρα που προκάλεσε ο τυφώνας Χάρβεϊ.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα ήταν αυτή που είδε τους δύο νεαρούς να προσπαθούν να σωθούν από τα ορμητικά νερά, την ώρα που δίπλα τους ήταν αναποδογυρισμένο ένα κανό.

Tυφώνας Χάρβεϊ: Παιδί παλεύει να μην παρασυρθεί από την πλημμύρα στο Χιούστον [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το ένα παιδί κατάφερε εύκολα να βγει στην στεριά, ενώ το άλλο μετά βίας προσπαθούσε να κρατήσει το κεφάλι του στην επιφάνειά, ενώ ο ίδιος απομακρύνονταν όλο και περισσότερο από την ομάδα διάσωσης που του πετούσε σκηνή.

Tυφώνας Χάρβεϊ: Παιδί παλεύει να μην παρασυρθεί από την πλημμύρα στο Χιούστον [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μετά από 20 λεπτά συνεχόμενων προσπαθειών, το αγόρι κατάφερε να πιάσει το σκοινί κι έτσι οι άνδρες τον τράβηξαν αμέσως στην στεριά.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι που διέσωσαν το αγόρι, όλες οι ομάδες διάσωσης ήταν μακριά από το σημείο, πράγμα που σημαίνει πως θα έπαιρνε πολύ ώρα να φέρου μία βάρκα διάσωσης.

Tυφώνας Χάρβεϊ: Παιδί παλεύει να μην παρασυρθεί από την πλημμύρα στο Χιούστον [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Εν τέλει και τα δύο αγόρια είναι καλά στην υγεία τους, αν και λίγο έλειψε μία βόλτα να με το κανό να μετατραπεί σε τραγωδία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χιούστον τυφώνας νεαρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ