«Τι δεν πρέπει να κάνεις όταν επισκέπτεσαι την Ελλάδα»: Το βίντεο του travel vlogger έγινε viral - iefimerida.gr

«Τι δεν πρέπει να κάνεις όταν επισκέπτεσαι την Ελλάδα»: Το βίντεο του travel vlogger έγινε viral

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πέρα για πέρα ειλικρινές βίντεο δημιούργησε ο καθηγητής και travel vlogger, Μark Wolters για την Ελλάδα.

Εχοντας ταξιδέψει σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου, έχει ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται στον τρόπο ζωής του κάθε λαού.

Μέσα από βίντεο που δημιουργεί ο ίδιος συνιστά τι πρέπει να δοκιμάσει και τι πρέπει να αποφύγει κάποιος στο μέρος που θα ταξιδέψει. Στο ομολογουμένως απολαυστικό βίντεο που ετοίμασε για την Ελλάδα απαριθμεί τα dont’s ενός τουρίστα στη χώρα μας.

Οι οδηγίες του θα σας κάνουν να χαμογελάσετε, απλά γιατί έχει ίσως να αναγνωρίσετε σε αυτές τον εαυτό σας. Mεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέρει στο βίντεο: «Μη δείχνεις την παλάμη σου στο πρόσωπο του άλλου. Για τους Ελληνες αυτή είναι μια προσβλητική χειρονομία. Μην βιάζεσαι. Ο χρόνος στην Ελλάδα είναι διαφορετικός από τον πραγματικό χρόνο. Αν πεις «5 λεπτά» σημαίνει «15 λεπτά». Μην φοβηθείς να πεις μερικές λέξεις στα ελληνικά -ακόμα και λάθος-. Τους αρέσει να προσπαθείς να μιλήσεις στη γλώσσα τους. Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου διεθνές δίπλωμα οδήγησης για να νοικιάσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Μην φρικάρεις αν δεις απεργίες και διαμαρτυρίες στο δρόμο -γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο-».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξίδι ΤRAVEL VLOGGER
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ