Στην ταράτσα του «Μοστρού» έχεις όλη την Αθήνα στο πιάτο σου [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην ταράτσα του «Μοστρού» έχεις όλη την Αθήνα στο πιάτο σου [εικόνες]

Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χτισμένη κάτω από τις πλαγιές της Ακρόπολης, εκεί που οι τουρίστες κοντοστέκονται μπροστά σε αγαλματίδια της Αφροδίτης της Μήλου κι εσύ μπορείς ακόμα να ακούσεις μια καντάδα στα παλιά στέκια, η Πλάκα αποτελεί διαχρονικά την πιο ελκυστική περιοχή της πόλης.

Στην Πλάκα έχεις την ευκαιρία να θαυμάσεις τη μεγαλοπρέπεια της ιστορίας, που είναι χαραγμένη στα αρχαία απομεινάρια, στους βυζαντινούς ναούς και στα επιβλητικά, αναπαλαιωμένα νεοκλασικά και να απολαύσεις παράλληλα τις βόλτες σου στα ατμοσφαιρικά, γραφικά σοκάκια που θυμίζουν λαβύρινθο και τους μικρούς ανηφορικούς δρόμους με τα σκαλοπάτια.

Κάθε σημείο της είναι γεμάτο χρώματα, αρώματα και μουσικές, που ταξιδεύουν το νου σε άλλες εποχές και πλημμυρίζουν την ψυχή με μοναδικά συναισθήματα, όμως αν κάποιο από αυτά αποτελεί το σήμα κατατεθέν της της Πλάκας επί σειρά ετών, τότε αυτό είναι αναμφίβολα το «Μοστρού».

Διαβάστε περισσότερα για το εστιατόριο «Μοστρού» στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πλάκα εστιατόρια Αθήνα Μοστρού Πλάκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ